Nu het december is geworden kan je er bijna niet omheen, de feestdagen komen eraan! Zelf vind ik dit een hele leuke periode in onze winkel, er hangt namelijk een bijzondere sfeer. Ik kijk er altijd naar uit om de winkel aan te kleden voor de Kerst en plaats te maken voor de speciale producten die alleen in deze periode verkrijgbaar zijn. Hoewel we zelf weinig tijd zullen hebben om te koken is het zeker zo leuk om de klanten te inspireren en te adviseren om van hun menu een geslaagd feest te maken.
Ook wanneer de gedachte aan een zelf klaargemaakt feestmaal je al doet zweten hoef je niet te wanhopen. In onze traiteurafdeling kan je een menu samenstellen die je alleen nog hoeft op te warmen. Wij doen het koken voor jou en jij hebt geen stress! Of wat dacht je van gezellig met je gasten aan tafel zitten rond een vleesschotel, door onze beenhouwer klaargemaakt? Ga je voor fondue, gourmet, steengrill of toch teppanyaki? Voor de vegetariërs en visliefhebbers kan je deze schotels aanvullen met verse vis.

Een lekker wijntje hoort er natuurlijk ook bij! De ganse maand vind je in onze winkel toppers om jouw feestdis te vergezellen. Aan de kassa kan je eveneens ons SCHENK magazine meenemen, boordevol tips voor een goede wijn of een lekker biertje.

Kom je graag ons eindejaarsassortiment ontdekken om inspiratie op te doen voor je menu, of gewoon voor de gezelligheid? Het tweede weekend van december stoppen we onze winkel al in een feestjas en kan je je zintuigen laten prikkelen door al het lekkers wat wij jou deze feestmaand te bieden hebben.


Van aperitiefhapjes tot feestgebak, laat je op 8 en 9 december inspireren voor gezellige en lekkere feestdagen!

Ik kijk er alvast naar uit!

Nicky